02 april 2020

Lerend Netwerk verplaatst naar de herfst

De tweede editie van Het Lerend Netwerk is verzet van mei naar eind oktober. In het Lerend Netwerk gaan enthousiaste leiders van bibliotheken samen aan de slag met de transitie van hun bibliotheek. Er is geen kant en klaar recept. Het programma creëren ze samen.

Het Lerend Netwerk wordt begeleid door leiderschapsinstituut de Baak en is ontwikkeld op initiatief van de POI’s Cubiss, Rijnbrink en Probiblio, onder de vlag van Stichting SPN. Het programma is opgedeeld in drie delen: persoonlijke ontwikkeling, ontwikkeling op organisatieniveau en complexe omgevingsstrategie. De deelnemers hebben grote invloed op de inhoud. Ze bepalen gezamenlijk hoe ze het programma vormgeven en welke onderwerpen ze willen uitdiepen.

“Er zijn al zoveel visiestukken en leiderschapsopleidingen, maar van elkaar leren was er nog niet in deze vorm”, vertelt Marieke Hezemans, adviseur bij Cubiss. “Met het Lerend Netwerk hebben we de mogelijkheid om een beweging te starten en samen meer verandering voor elkaar te krijgen.”

Ben je geïnteresseerd? Lees vooral de ervaringen van de deelnemers uit de eerste editie. En houdt de website van SPN in de gaten voor de nieuwe data.

Voor vragen kun je terecht bij:

 

Dit artikel is opgenomen in de Cubissness (april 2020). Artikelen in deze nieuwsbrief zijn:

Meer weten?
Neem contact op met: