Nieuwsbrieven

Check de Cubiss-nieuwsbrieven en schrijf je in!

  • Cubissness - Landelijke nieuwsbrief over trends op het gebied van lezen, leren & informeren, de visie van Cubiss hierop, over de oplossingen die wij bieden en ervaringen uit de praktijk. Voor bibliotheken, onderwijs, maatschappelijk instellingen en geïnteresseerden. Verschijnt vier keer per jaar.

    Kijk hier voor eerder verschenen edities van Cubissness (vanaf oktober 2015).
  • Nieuwsbrief Cubiss Brabant - Nieuws over het programma dat door Cubiss in opdracht van de provincie Noord-Brabant wordt uitgevoerd. Verschijnt maandelijks.

    Kijk hier voor eerder verschenen edities van de nieuwsbrief (vanaf januari 2017).
  • Nieuwsbrief Limburgse bibliotheken - Nieuws over het programma dat door Cubiss in opdracht van de provincie Limburg wordt uitgevoerd. Verschijnt sinds maart 2020 wekelijks.

    Kijk hier voor eerder verschenen edities van de nieuwsbrief.
  • DURF! -DURF! verzamel(t) de moed. In het digitale magazine van DURF!, verschijnt vier keer per jaar, verzamelen we visies, voorbeelden, inzichten en denkrichtingen op het vlak van innovatie, ondernemerschap en vernieuwing. Hiermee zetten we professionals in de bibliotheeksector, en de maatschappelijke sector breed, aan tot ondernemerschap en stimuleren we de vernieuwingsdrang. 

      Kijk hier voor alle eerder verschenen edities van DURF!

 

Schrijf je in voor één of meerdere nieuwsbrieven van Cubiss via het formulier hiernaast!

Uw gegevens
Kies voor welke nieuwsbrief u zich wilt aanmelden