David Bul

Adviseur
06 46 01 63 35

Met mijn ervaring en basisexpertise op het gebied van personeels- en organisatieontwikkeling ga ik, samen met opdrachtgevers, aan de slag met vraagstukken die een eigentijdse en vakkundige benadering vragen. Ik werk aan maatwerktrajecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid,  talentontwikkeling en professionalisering van medewerkers en groepen. Daarnaast begeleid ik reorganisaties waarbij ik het belangrijk vind om zorgvuldig, transparant en mensgericht te werk te gaan.

Ik denk graag mee over de ontwikkelstrategie van bibliotheekorganisaties en de begeleiding daarvan in de organisatie; samen met leidinggevenden en medewerkers de praktijkvertaling maken naar de medewerker van de toekomst, zoals de community librarian.

Cubiss is een plezierige werkplek; ik krijg de gelegenheid om samen met ervaren en nieuwe Cubiss collega’s te werken aan vernieuwende projecten. Die rijke en wisselende expertise in het Cubiss netwerk is bovendien heel leerzaam.

Ik ben een inhoudelijk bevlogen en praktisch ingestelde adviseur die graag samen met de klant en collega’s iets goeds wil neerzetten.

 

 

David Bul

Ik adviseer je graag bij:

  • Duurzame inzetbaarheid
  • Toekomst van de bibliotheek
  • Werken met vrijwilligers
Alle medewerkers >>