Algemene leveringsvoorwaarden

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de gebruiker.

De toepassing van de informatie en de gevolgen van aan de hand daarvan ingediende gegevens hangen af van ieders persoonlijke situatie. Cubiss wijst aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Mocht u onjuistheden signaleren, wilt u deze dan bij ons melden, Cubiss stelt dat zeer op prijs! U kunt ons bereiken via contact.

Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast kunnen vanuit andere sites links worden gelegd naar deze site. Als u naar deze externe sites linkt, verlaat u de Cubiss-site en bent u gebonden door de gebruiksregels die voor de sites die u bezoekt gelden. Cubiss is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.

Uw privacy

Cubiss vindt de bescherming van uw privacy belangrijk. Bij bezoek aan de site, deelname aan (on-line) onderzoek of e-mailverkeer laat u gegevens van uzelf achter. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de behandeling van uw aanvraag of reactie. Bedoelde gegevens worden niet naar u herleidbaar verzameld of gebruikt. Informatie over bezoeken aan www.cubiss.nl worden slechts gebruikt bij onze dienstverlening aan u, ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen.

Auteursrechten

Cubiss bezit het auteursrecht op de informatie die via www.cubiss.nl wordt verstrekt. Dit geldt ook voor beeldmerken, logo's en fotomateriaal. Het is daarom niet toegestaan de informatie - anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik - te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Cubiss. Via contact kunt u contact opnemen voor meer informatie over het gebruik van het materiaal.

Algemene Voorwaarden

Bij alle diensten en/of (andere) werkzaamheden zijn de Algemene Voorwaarden (PDF) van Cubiss van toepassing.

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden Opleidingen, cursussen en trainingen