Datum

Leergang Programmeren ook in 2023

Op 29 maart 2022 is de leergang Programmeren voor bibliotheken gestart met 8 deelnemers vanuit Limburgse bibliotheken en 7 deelnemers vanuit Brabant en Gelderland. Vanwege de enthousiaste reacties en we deze leerervaringen belangrijk vinden, wordt de leergang Programmeren ook in 2023 weer aangeboden. 

Het is erg inspirerend. Vooral het samenwerken met andere programmeurs
 

Leergang Programmeren

Deze 10-daagse leergang richt zich in haar programma op het vergroten van inhoudelijke, creatieve, zakelijke en communicatieve competenties die programmamakers bij bibliotheekorganisaties tegenwoordig nodig hebben. ‘Welke impact wil ik bereiken met onze programmering’ en ‘wie ben ik als programmamaker’ zijn centrale vragen die gedurende het programma terugkomen.

Daarnaast is er aandacht voor de vele rollen die een programmamaker in de bibliotheek dient te ontwikkelen en beheersen: trendwatcher, redacteur, conceptontwikkelaar, gespreksleider, marketeer, zakelijk leider én programmeur.

In februari 2023 ronden de enthousiaste en leergierige deelnemers van ‘Groep Zuid’ deze tiendaagse leergang af.

Voor mij – als nieuweling in de bibliotheekbranche – is de opleiding ook heel waardevolOmdat we vanuit Cubiss Limburg deze leerervaringen erg belangrijk vinden wordt de leergang Programmeren in 2023 opnieuw aangeboden en investeren we ook dit jaar weer graag mee. Daarom bekostigen wij vanuit het project Leven Lang Ontwikkelen €500,- per deelnemer, met een maximum aan 5 deelnemers.

Nieuwe groep

In maart start er een nieuwe groep met de leergang Programmeren. We hebben de praktische informatie op een rijtje gezet. 

Datum:           Maart 2023 - januari 2024 (10 dagen, eens per maand behalve in de zomerperiode)

Tijd:                09.00 - 17.00 uur

Locatie:          Afhankelijk van de groep deelnemers

Aantal:            Maximaal 16 deelnemers

Kosten:           € 2.250,- per deelnemer -/- €500,- voor 5 deelnemers voor collega's van Limburgse bibliotheken

Klik hier om je aan te melden. De deadline om je aan te melden is 1 februari. 

Inspirerende sprekers en actuele onderwerpen die aansluiten bij de dagelijkse praktijk

Naar overzicht Actueel en Blogs >>