Praat mee op MediaPakt

Structurele aandacht voor digitale geletterdheid in het onderwijs. Daar staat MediaPakt voor. MediaPakt is een netwerk voor en door onderwijs en bibliotheekprofessionals. We versterken elkaar door samen te werken en kennis te delen. MediaPakt is een initiatief van Cubiss.

Waarom is MediaPakt belangrijk voor jou?

Onze samenleving wordt onder invloed van media en technologie voor veel mensen steeds complexer. Kinderen en jongeren die niet digitaal vaardig zijn, zijn de analfabeten van de toekomst. Daarom is het heel belangrijk dat digitale geletterdheid een vaste plek in het onderwijs krijgt. MediaPakt heeft als doel om scholen hierbij te helpen.

Wat is MediaPakt?

MediaPakt is een netwerk waar kennis en ervaring gedeeld wordt. Op het online platform MediaPakt.nl is een online kennisplatform. Je kunt hier je kennis en ervaring delen. Daarnaast vind je er nieuws, blogs en evenementen op het gebied van digitale geletterdheid. Maar ook offline ontmoeten we elkaar. Zo zijn er regelmatig gratis workshops en bijeenkomsten.

Voor wie is MediaPakt?

MediaPakt richt zich op onderwijsinstellingen in Noord-Brabant. Bibliotheken zijn hierin belangrijke netwerkpartners.

Meedoen?

Word jij ook lid van MediaPakt? Ga naar MediaPakt.nl en meld je aan. Dan gaan we samen aan de slag om digitale geletterdheid in jouw organisatie op de kaart te zetten.