30
oktober
2024
woensdag 30 oktober 2024 / 10:00 tot 14:00 , locatie nader te bepalen

Werksessie Kennisnetwerk basisvaardigheden Brabant 30 oktober 2024  

Namens de BNB stuur- en werkgroep basisvaardigheden nodigen we je uit voor de werksessie basisvaardigheden op woensdagmorgen 30 oktober 2024.  

Programma 

Centraal staat de koppeling en doorontwikkeling van het IDO en het DigiTaalhuis. Programma volgt binnenkort.

Doelgroep 

Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die zich in Brabant met basisvaardigheden bezighoudt, het gehele kennisnetwerk basisvaardigheden in Brabant wordt hiervoor uitgenodigd. Voel je vrij om de uitnodiging door te sturen.  

Tijden en locatie

De werksessie vindt plaats op 30 oktober 2024. Inloop vanaf 9.30 uur. Het programma start om 10:00 uur en loopt tot 13.30 uur met ruimte tot facultatief napraten tot 14.00 uur. Programma is inclusief lunch. 
De sessie wordt georganiseerd op een nader te bepalen centrale locatie in Brabant.

Aanmelden   

Ben je erbij? Meld je dan nu aan via het formulier onderop deze pagina.

Vragen? 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Yvonne van den Berg (y.vandenberg@cubiss.nl). 

Meer informatie  

Bekijk de resultaten van de inspanningen van de werkgroep Basisvaardigheden. Alle tips, bevindingen en stappenplannen van alle stuur- en werkgroepen vind je in het digitale magazine Samenwerking BNB actieagenda.   

Heb je je al aangemeld voor de biebtobieb-groep Actieagenda Basisvaardigheden Brabant? Je vindt er achtergrondinformatie en alle bijeenkomsten.   

Zet ook vast in je agenda!  

In 2024 organiseren we nog een bijeenkomst voor het Brabantse Kennisnetwerk basisvaardigheden; fysiek en online. Reserveer onderstaande datum alvast in je agenda, de invulling volgt binnenkort: 

Bekijk agenda-overzicht >>

Locatie

Centrale locatie in Brabant