Yvonne van den Berg

Adviseur - projectleider
06 30 07 49 53

Binnen Cubiss draag ik dagelijks bij aan de missie: Iedereen doet mee! Dat doe ik door de krachten te bundelen van verschillende partijen in het realiseren van een structurele aanpak op het gebied van basisvaardigheden en een leven lang ontwikkelen.

De leukste klussen komen voort uit de samenwerking met klanten en partners die enthousiast en concreet aan de slag willen met het verbeteren van de basisvaardigheden en duurzame inzetbaarheid van hun werknemers, cliënten, cursisten of bezoekers. Je kunt hierin écht iets voor iemand betekenen! 

Al onze inspanningen dragen er aan bij dat zoveel mogelijk Brabanders beschikken over de basisvaardigheden die ze nodig hebben om hun zelfredzaamheid te vergroten en mee te kunnen doen in onze informatiesamenleving. Daarnaast krijgen zij de kans te blijven leren en zich te blijven ontwikkelen, waardoor zij blijvend betrokken en inzetbaar zijn.

Cubiss is voor mij een omgeving die elke dag nieuwe uitdagingen en kansen biedt. Geen dag is hetzelfde bij Cubiss. Ik werk samen met enthousiaste collega’s en partners die er helemaal voor gaan. Dit motiveert enorm om af en toe nog net dat extra tandje bij te zetten!

Ik ben enthousiast, gedreven en resultaatgericht en breng graag mensen bij elkaar.

Ik adviseer je graag over:

  • Basisvaardigheden met focus op taal en digitaal 
  • Leven lang ontwikkelen
Alle medewerkers >>