27
juni
2024
donderdag 27 juni 2024 / 15:00 tot 16:30 , online via Teams

Online sessie Kennisnetwerk basisvaardigheden Brabant 
27 juni 2024

Namens de BNB stuur- en werkgroep basisvaardigheden nodigen we je uit voor de online sessie voor het kennisnetwerk basisvaardigheden op donderdagmiddag 27 juni 2024. 

Programma 

Ook in deze sessie bespreken we de verbinding tussen het IDO en het DigiTaalhuis. 
Kelly Oostlander heeft op 4 december 2023 vertelt over het Ontwikkelplein, hoe kan dit meer mensen aan de slag zetten met hun basisvaardigheden? Ze deelde good practices in het land en gesprak de do’s en dont’s en hoe verhouden initiatieven zich tot elkaar. De sessie op 27 juni is een vervolg hierop. 
Er is weer alle ruimte om je vragen aan haar te stellen.

Bedoeld voor

Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die zich in Brabant met basisvaardigheden bezighoudt, het gehele kennisnetwerk basisvaardigheden in Brabant wordt hiervoor uitgenodigd.   

Tijden en locatie 

Deze online sessie vindt plaats via Teams op donderdag 27 juni 2024 van 15:00 tot 16:30 uur.  

Aanmelden    

Ben je erbij? Meld je dan nu aan via het formulier onderop deze pagina. Je ontvangt de link in teams enkele dagen voor de bijeenkomst. 

Vragen?  

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Yvonne van den Berg (y.vandenberg@cubiss.nl).  

Meer informatie  

Bekijk de resultaten van de inspanningen van de werkgroep Basisvaardigheden. Alle tips, bevindingen en stappenplannen van alle stuur- en werkgroepen vind je in het digitale magazine Samenwerking BNB actieagenda.   

Heb je je al aangemeld voor de biebtobieb-groep Actieagenda Basisvaardigheden Brabant? Je vindt er achtergrondinformatie en alle bijeenkomsten.   

Zet ook vast in je agenda!  

In 2024 organiseren we nog een aantal bijeenkomsten voor het Brabantse Kennisnetwerk basisvaardigheden; fysiek en online. Reserveer onderstaande data alvast in je agenda, de invulling volgt binnenkort: 

Bekijk agenda-overzicht >>