Datum

Symposium ‘Leiderschap in Lezen’

Op 20 september organiseert Cubiss-BiSC een fysiek symposium voor de provincies Limburg, Noord-Brabant en Utrecht.  De thema’s die centraal staan zijn leiderschap, de veranderende rol van de lees-mediaconsulent, zichtbaarheid van de bibliotheek bij partners en stakeholders en het werven en binden van medewerkers met de juiste skills. 

Programma

Futurist Tessa Cramer neemt jullie mee de toekomst in van de bibliotheek en het onderwijs. Welke uitdagingen komen er nog aan voor het onderwijs en daarmee ook voor de bibliotheek en hoe kunnen bibliotheken die uitdagingen het beste aangaan? Tessa steekt een vurig en sprankelend verhaal af en zal daarnaast ook met jullie samen kijken naar de uitdagingen die er liggen. Daisy Mertens, docent en onderwijsinnovator, neemt jullie mee in hoe leiderschap in het onderwijs precies werkt en waar het onderwijs naartoe zal moeten in de toekomst.

Info op een rijtje

Het symposium vindt plaats op 20 september in Eindhoven. De exacte locatie wordt nog bekend gemaakt. We starten om 15.00 uur en eindigen om 17.30 uur met een netwerkborrel. 

Wil jij erbij zijn? Schrijf je dan hier in! 

Naar overzicht Actueel en Blogs >>