20
september
2022
dinsdag 20 september 2022 / 15:00 tot 17:30, Eindhoven

Symposium ‘Leiderschap in Lezen’

Cubiss-BiSC organiseert op 20 september een fysiek, interprovinciaal symposium voor de provincies Limburg, Noord-Brabant en Utrecht.  De thema’s die centraal staan zijn leiderschap en netwerken, de veranderende rol van de lees-mediaconsulent, zichtbaarheid van de bibliotheek bij partners en stakeholders en het werven en binden van medewerkers met de juiste skills. 

Bedoeld voor 

We richten ons op Educatiemanagers, hun partners en stakeholders en op HR-verantwoordelijken binnen de bibliotheken in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Utrecht. Met dit symposium willen we teammanagement en HR tools aanreiken waarmee ze hun team in staat kunnen stellen om haar veranderende rol in onze veranderende maatschappij zo goed mogelijk te vervullen. 

20 September – symposium inspireren en ontmoeten 

Noteer ook alvast 20 september tussen 15:00 – 17:30 uur in je agenda. Op deze middag organiseren we de fysieke component van het hybride symposium in Eindhoven. Hier wordt het thema ‘Leiderschap in Lezen’ ingeleid en kunnen jullie elkaar ontmoeten en inspireren. Nodig jullie stakeholders in het onderwijs en de politiek uit om erbij te zijn. Het belooft een inspirerende en interessante middag te worden waarin leiderschap en verandering als thema centraal staat. Meer informatie over 20 september volgt na de ophaalsessie op 8 juni. 

11 Oktober, 17 november en 8 december: online verdiepingssessies 

Na de aftrap op 20 september volgen er nog drie thematische online verdiepingssessie van één tot anderhalf uur en wel op 11 oktober, 17 november en 8 december tussen 09:30 – 11:00 uur. Drie verschillende thema’s passeren in deze verdiepingsmomenten de revue middels interessante sprekers. Ook hierover volgt na 8 juni meer informatie. 

Voor de fysieke bijeenkomst op 20 september ontvang je ruim van tevoren de informatie over de plaats en het programma. Meld je hieronder aan voor het symposium op 20 september. Klik hier om aan te melden voor de online verdiepingssessies op 11 oktober, 17 november en 8 december

Locatie

Meer weten?
Neem contact op met:

Inschrijven voor dit evenement