16 december 2020

M(w)eer samen

Dit is een mooi moment om terug te kijken naar afgelopen jaar. Een jaar dat vanaf maart ineens een totaal ander wending nam, waardoor we ons van onze meest flexibele kant moesten en konden laten zien. Jullie enorme inzet en creativiteit waren, voor mij en mijn collega's van het project Participatie & Zelfredzaamheid, een belangrijke motivator om de schouders eronder te blijven zetten en zelfs een tandje meer te doen.

Ik kijk met plezier terug op de diverse Stamtafelmomenten rondom Hoger bereik, Digitale Inclusie, Gezinsaanpak en Gezondheid. En naar de bijeenkomsten en workshops rondom de (Digi)taalhuizen en de workshops en activiteiten rondom de gezinsaanpak. Ook hebben mijn collega's 2 mooie en interessante handreikingen klaar die zeker aan de orde komen bij de Stamtafels in 2021. En er is gewerkt aan een geldzaken-app, die vooral voor laaggeletterden een hulpmiddel kan zijn bij het beheer van hun geldzaken.

En er is zeker door jullie ook nog werk verzet ivm Belastingdienst, Donorregistratie, IDO! Top!

We gaan in het nieuwe jaar dus verder met de Stamtafels. Nieuw daarbij zijn de Stamtafel Nieuwkomers en Stamtafel Financiën. Ook nieuw is de "Mobiele Ontmoetings Plek" en de Limburgse film over laaggeletterdheid: Sjeemte. We zullen de trailer ervan zeker met jullie delen! Ik verheug me hierop!

Dankjewel allemaal voor dit wervelende jaar! Ik ga graag weer samen met jullie verder in het nieuwe jaar. Het moet ons dan toch ook weer lukken om er een spetterend jaar van te maken, met veel aandacht voor diegenen die steeds moeilijker meekomen in onze complexe maatschappij!

Dus weer samen aan de slag in het nieuwe jaar!

Meer weten?
Neem contact op met: