Datum

IDO-campagne in oktober

In oktober staat het IDO in bibliotheken in het zonnetje: er gaat een 'driedubbele' IDO-campagne van start: landelijk, provinciaal en lokaal. 
Het doel van de campagne is om te laten zien dat je best zelf je digitale overheidszaken kunt regelen, mét behulp van het IDO in de bibliotheek.

Provinciale campagne

Brabant en Limburg haken aan op de landelijke IDO-campagne. De KB juicht het initiatief toe en staat garant voor de kosten van het concept en de productie. Ook Probiblio en BiSC haken aan. De provinciale campagne start in oktober en is dus te zien in Noord-Brabant, Limburg, Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. 

Waar is de campagne te zien?

De hele maand oktober zie je op Omroep Brabant 4 spots per dag, maandag tot en met zondag tussen 17.00 en 24.00 uur.
Op L1 gaat het om 3 spots per dag, heel oktober van maandag tot en met zondag tussen 17.00 en 24.00 uur.

De posters in stads- en streekbussen in Brabant en Limburg kom je tegen in week 40 en 41. Het gaat om 250 stads- en streekbussen in Brabant en 200 stads- en streekbussen in Limburg. De Facebook campagne loopt de hele maand oktober.Pierre.png

Toolkit voor alle bibliotheken

Bibliotheken worden gevraagd om de campagne ook lokaal in te zetten. Hoe meer aandacht, hoe beter het bereik.
Er zijn diverse campagnematerialen beschikbaar, je vindt ze op de portal Landelijke huisstijl.

Nieuwe huisstijl

In november verwachten we de nieuwe huisstijl. Maar, daarop vooruitlopend is de campagneflyer en een aantal posters al opgemaakt in de bestaande én de nieuwe huisstijl! Ook deze vind je op de portal Landelijke huisstijl.

Vragen

Kijk op onze campagnepagina voor alle informatie. Heb je verder vragen of zoek je materialen of formaten die niet op die pagina staan, laat het weten aan Milja de Vries.

Naar overzicht Actueel en Blogs >>