Thijs de Groof

Adviseur
06 20 97 25 78

‘Marketing en communicatie als organisatiediscipline’, dat is in de kern waar mijn werk als adviseur om draait. Bij klanten en ook voor de Cubiss-organisatie. Omdat ik ervan overtuigd ben dat je als organisatie beter functioneert en sterker bent, wanneer marketing- en communicatieskills niet alleen bij de marketing- en communicatiemedewerker aanwezig zijn. Maar wanneer het benutten en vertalen van klantbehoeften naar oplossingen en het vermarkten ervan gemeengoed is, organisatiebreed.

Accenten in mijn werkzaamheden zijn corporate communicatie en contentmarketing. En ook voor het ontwikkelen van marketingstrategie, positioneringsvraagstukken en online marketing ben ik snel enthousiast te maken. En dat is eigenlijk al ruim 25 jaar het geval, nog steeds met veel plezier!

Cubiss is een organisatie met een open en lerende bedrijfscultuur. Daar vaar ik wel bij en ik draag er ook graag aan bij. Zowel inhoudelijk als ook door het toevoegen van denkkracht en energie. Kortom: marketing- en/of communicatie-vraag? Bel me!

Thijs de Groof

Ik adviseer je graag over:

  • Ondernemen in het sociaal domein
  • 21e eeuwse vaardigheden
  • Leesplezier
Alle medewerkers >>