23
mei
2024
donderdag 23 mei 2024 / 9:00 tot 10:00 , Online

Webinar: Verantwoording SPUK voor bibliotheken en gemeenten

SPUK toekenning binnen en nu? Veel bibliotheken & gemeenten zijn blij met de ontvangen SPUK beschikking. Tijd voor de volgende stap: praktisch aan de slag met de uitvoering van de plannen. Maar hoe pak je straks de verantwoording aan. Wat betekent dit (nu al) voor de organisatie en administratie van je project, de afstemming met de gemeente en meer?

Data: 23 mei 09.00 - 10.00 uur
          30 mei 16.00 - 17.00 uur

Programma

Tijdens deze online sessie met strategisch adviseur Linda Frints, geven we je richtlijnen en praktische handvatten om de SPUK-verantwoording te borgen in een proces. Daarnaast komen andere relevante onderwerpen zoals inspanning, resultaat, SISA en (financieel) verantwoorden aan bod.

Linda’s expertise strekt zich uit van het ontwikkelen, aanvragen en inrichten van subsidies tot het schrijven van verantwoordingen voor toegekende subsidies. Ze heeft uitgebreide kennis van het proces, en heeft gewerkt aan de uitvoerende kant van subsidieregelingen, zowel binnen als buiten de gemeentelijke context. Daarnaast werkt ze al jaren aan taalprogramma’s, laaggeletterdheid en bibliotheken.


Deze webinars zijn een gezamenlijk initiatief van Rijnbrink, Cubiss en BiSC.
De inhoud van beide webinars is hetzelfde. Kies het tijdstip dat het beste past en meld je direct aan.

Voor wie?

Deze webinars zijn voor bibliotheekdirecteuren, financieel managers en beleidsambtenaren (of andere betrokkenen) van de gemeente.

Investering

De kosten van deze webinars worden gedragen door Rijnbrink, Cubis en Bisc. Voor de deelnemers zijn hier geen kosten aan verbonden.

Aanmelden

Aanmelden voor 23 mei kan tot en met 20 mei.
Aanmelden voor 30 mei kan tot en met 27 mei.

Meld je aan via de Bibliotheekcampus

Bekijk agenda-overzicht >>

Locatie

Online