Datum

Uitverkoop en beëindiging webshop Cubiss 

Bibliotheken en scholen kunnen lees- en leerproducten kopen via de webshop van Cubiss. Inmiddels is besloten om deze webshop per april 2024 te beëindigen.    

Toelichting 

De focus van Cubiss is gericht op het ondersteunen van bibliotheken en multifunctionele organisaties met vraagstukken rondom lezen, leren en informeren.   
Anno nu vraagt het beheren en onderhouden van een webshop om andere technische en organisatorische expertises. Reden om de balans op te maken en te concluderen dat die expertises niet goed meer passen bij onze focus en rol als Provinciale Ondersteuningsinstelling (POI). Bovendien merken wij dat er steeds minder behoefte is aan de artikelen uit onze webshop. 

Uitverkoop 

De uitverkoop van de Cubiss webshop eindigt op vrijdag 15 maart. Na deze datum is het niet meer mogelijk om artikelen uit de webshop te bestellen.  Tot die tijd geldt er 50% korting op het gehele assortiment. Wil je nog iets bestellen, doe dit dan uiterlijk 15 maart. 

Wanneer er aan het einde van de uitverkoop nog belangstelling is voor producten, kunnen we voor sommige producten (zoals werkboekjes en posters) de pdf-drukbestanden beschikbaar stellen. Hiermee kunnen jullie zelf het drukwerk regelen. Hier zijn wel een aantal voorwaarden op van toepassing. We communiceren hierover nog uitgebreid na het einde van de uitverkoop, zodat jullie indien gewenst hiervan gebruik kunnen maken. 

Goed om te weten

  • Om een bestelling te plaatsen, log je eerst in: https://www.cubiss.nl/user/login (nieuwe klanten vragen eerst een account aan)
  • De bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst
  • De voorraad is beperkt. Binnen 5 werkdagen na uw bestelling laten we weten of het bestelde product nog beschikbaar is
  • Sommige producten zijn niet helemaal meer actueel (dit betreft vooral doorverwijs linkjes). Heb je een vraag hierover? Stuur dan een mail naar webshop@cubiss.nl 
  • Tijdens de uitverkoop is de 50% korting niet zichtbaar in het besteloverzicht maar wel zichtbaar op de factuur
  • Prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten. Deze kosten worden toegevoegd aan de factuur en zijn niet zichtbaar in het besteloverzicht van de webshop
  • Voor verzending hanteren we de standaard verzendkosten (gebaseerd op gewicht) van PostNL

 

Voor vragen: stuur een mail naar webshop@cubiss.nl 

 

Naar overzicht Actueel en Blogs >>