06 april 2020

Doe mee aan de online Innovatiebooster dag!

Na de succesvolle Frisse Denkkracht sessies van vorig jaar, staat frisse denkkracht ook in 2020 weer op de agenda. Maar wel op een andere manier. Tijdens de Innovatiebooster dag op 28 mei gaan we meerdere vraagstukken  tegelijkertijd behandelen. Het belooft een dynamische en innovatieve dag te worden die online gaat plaatsvinden. Doet jouw bibliotheek ook mee?

In iedere bibliotheek spelen vraagstukken waarbij het helpt om de gebaande paden los te laten. Hoe maak je jouw bibliotheek aantrekkelijk voor jongeren? Hoe zorg je ervoor dat meer dorpsgenoten zich actief inzetten voor jouw bibliotheek? Wat moet je doen om gemeenteraadsleden te laten zien hoe leuk jouw bibliotheek is? Een Frisse Denkkracht sessie helpt jullie om out of the box te denken en tot een originele oplossing te komen. Het resultaat kan een prototype voor een product, dienst of evenement zijn. Laat je inspireren en bekijk het overzicht van de Frisse Denkkracht sessies uit 2019 .

Nieuwe vraagstukken gezocht! 

Heb jij een vraagstuk op het vlak bibliotheekinnovatie en/of educatie? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan telefonisch contact met je op om het vraagstuk verder te bespreken. We kijken hierbij naar de volgende randvoorwaarden:

  • Is het idee haalbaar 
  • Is het schaalbaar? 
  • Is het deelbaar? 
  • Past het binnen de opdracht van Cubiss? 

Past jouw vraag goed bij een Frisse Denkracht sessie? Dan gaan we samen met jullie op zoek naar een passend team van collega's en externe partners die zich over jullie vraagstuk gaan buigen. 

Stuur dus snel je vraag in!

 

 

Meer weten?
Neem contact op met: