03 februari 2021

Een bijzonder digitaal welkom!

Mijn naam is Dionne Klein en ik ben deze week gestart als adviseur-projectleider Digitaal bij Cubiss Limburg. Zelfs onder deze bijzondere omstandigheden heb ik een warm welkom gekregen van mijn nieuwe collega´s, waarvoor dank. Vandaag worden laptop, scherm en bureaustoel bij mij thuis bezorgd, dat is pas goede service!

Ook ben ik door mijn voorganger al op de hoogte gesteld van belangrijke lopende zaken in project Digitalisering; zoals het versterken van de digitale weerbaarheid van MKB ondernemers in samenwerking met ECCW op de Smart Services Campus en de bibliotheken. Verder staan o.a. het aanbieden van een Digitale Detox Kit voor de jeugd (waar wij als ouders zeker ook iets van kunnen leren!) in de Limburgse bibliotheken en het ontwikkelen van digitale innovaties voor bibliotheken en Taalhuizen op het programma. Ik kijk uit naar vele nieuwe samenwerkingen binnen en buiten Cubiss!

Als vrijwilliger ben ik coördinator van het taalcafé in de Heuvellandbibliotheek van Vaals. Dit is een mooie aanvulling op mijn werk bij Cubiss.

Ik heb er zin in
Dionne

Meer weten?
Neem contact op met: