Ans van Kuringe

Medewerker Support
06 81 95 49 54

Ik ondersteun onder andere de programmamanager van Cubiss Brabant en een aantal projecten binnen Brabant, waaronder het mede organiseren van de Voorleeswedstrijden die in Brabant en Limburg ieder jaar gehouden worden.

Ik ben mede verantwoordelijk voor de webshop. Ik verwerk bestellingen, beantwoord vragen, houd de voorraad bij e.d. Ik doe de productiebegeleiding bij nieuwe educatieproducten. Tevens ben ik ambtelijk secretaris van de OR. Daarnaast draag ik zorg voor ons CRM-systeem, waaronder het up to date houden van de gegevens van onze klanten en leveranciers.

Ik word enthousiast van het mede organiseren van evenementen en bijeenkomsten. Vooral het ontlasten van degenen die verantwoordelijk zijn voor de inhoud doe ik graag, door alle randzaken te regelen. En dan het liefst binnen projecten die gaan over lezen, leren en informeren. Met name de sociale aspecten, ook binnen Cubiss, zijn voor mij belangrijk.

Ik omschrijf mezelf als een duidelijk en direct persoon die afspraken nakomt. Ik voer uit, denk graag mee en leg verbanden.

Ans van Kuringe  - Cubiss
Alle medewerkers >>