Webshop

Elk kind is nieuwsgierig.

Kinderen willen doen, spelen en ervaren. Het kind staat centraal bij de producten en diensten die Cubiss ontwikkelt op het gebied van leesbevordering, mediawijsheid en cultuureducatie. We sluiten aan bij de talenten en interesses van het kind en hechten waarde aan ervaringsleren door kinderen uit te dagen, te prikkelen, zelf te laten ontdekken en te laten experimenteren. De educatieproducten van Cubiss passen binnen de aanpak van BoekStart in de Kinderopvang en de Bibliotheek op school.

Bekijk ons uitgebreide aanbod en bestel.

Voor een snel overzicht van onze nieuwste producten, kijk hier!

Categorie

Leesbevordering

Ieder kind een lezer! Een uitdaging voor bibliotheken, onderwijs en kindercentra om samen dit doel te bereiken. Een lezend kind is een taalvaardig kind: hoe meer een kind leest, hoe beter het in taal zal zijn. (Voor-)leesplezier is hierbij het sleutelwoord. De educatieproducten van Cubiss sluiten aan bij het taal- en leesonderwijs en dragen bij aan het plezier in lezen. 

Achtergrondinformatie

Bekijk producten
Mediawijsheid

Een mediawijs kind doet mee! Media zijn overal en de impact hiervan wordt steeds groter. Het is belangrijk om kritisch met media om te kunnen gaan en de kansen te benutten die media bieden, zodat je actief en maatschappelijk kunt deelnemen aan onze samenleving. De educatieproducten van Cubiss dragen bij aan de ontwikkeling van 21ste eeuwse vaardigheden en leren kinderen kritisch tegenover media te staan zonder de verwondering te verliezen.

Achtergrondinformatie

Bekijk producten
Cultuureducatie

Met onze producten cultuureducatie positioneert u uw bibliotheek als partner in het lokale culturele veld. Uw expertise op het gebied van literatuur en media is hét uitgangspunt. Alle producten zijn ontwikkeld samen met de Brabantse bibliotheken. Cultuur is overal …ontdek de betekenis ervan!

Achtergrondinformatie

Bekijk producten

Doelgroep