Oplossingen

Nieuw: Instructie Impactmeting leerkrachten groep 7/ 8

Vrij beschikbaar voor scholen en bibliotheken

De impact van onderwijs op de ontwikkeling van een kind meten we vaak in cijfers. De instructie impactmeting van Cubiss laat zien dat het ook anders kan en helpt leerkrachten uit groep 7 en 8 om het verhaal achter de cijfers in beeld te brengen.

Het resultaat van je onderwijsinspanningen in beeld

Cubiss ontwikkelde een instructie voor leerkrachten uit groep 7/8 die zicht willen krijgen op de impact van hun onderwijs op de ontwikkeling van een kind. Dan gaat het over het verhaal achter de kwantitatieve cijfers. Met de instructie impactmeting biedt Cubiss een kwalitatieve manier van meten die zeer geschikt is voor het aantonen van de effecten van vrijere vormen van onderwijs, thematisch onderwijs en projectonderwijs. Zo breng je de verandering die aan jou kan worden toegeschreven in beeld. Je vindt de instructie impactmeting op de website van Cubiss.

Interesse en inschrijven

De Instructie Impactmeting is vrij beschikbaar voor bibliotheken en scholen. Heb je vragen? Laat het ons weten. Neem contact op met Lonneke Jans, l.jans@cubiss.nl of Nieke Geschiere, n.geschiere@cubiss.nl