Hé bieb, ga je mee vloggen? 

Internet heeft ons vele nieuwe vormen van communiceren gebracht. Beelden en video’s worden steeds belangrijker. Bedenk maar eens hoeveel tijd we inmiddels doorbrengen met berichten en filmpjes op social media als Youtube, Facebook en Instagram. Vloggen is één van die nieuwe manieren van communiceren. Wil jij ook met je collega’s vloggen voor jullie bieb? Speciaal voor bibliotheken heeft Cubiss een vlogworkshop ontwikkeld die wij bij jullie in de bieb kunnen verzorgen. Dan kunnen jullie direct aan de slag!

Vloggen is niet meer weg te denken uit onze media. Door en voor jong en oud zijn er mooie en succesvolle voorbeelden te vinden. Kijk maar eens hier of hier!
Ook bibliotheken vloggen steeds vaker. Soms nog wat schoorvoetend, maar soms ook al heel erg professioneel.  Om bibliotheekmedewerkers te leren hoe ze kunnen vloggen, en ze ook te helpen over de drempel te stappen om jezelf via video te presenteren heeft Cubiss deze hele praktische en inspirerende workshop ontwikkeld. 

Wat leren we je?

In een ochtend of middag:

  • Krijg je inzicht in wat je nodig hebt om te beginnen met vloggen
  • Leer je een video maken
  • Leer je hoe en waar je het beste jouw materiaal kunt verspreiden
  • Herken je verschillende soorten video’s en weet wanneer je welke moet gebruiken
  • Krijg je zelfvertrouwen in het maken van vlogs (presenteren!)
  • Ben je daadwerkelijk gestart met vloggen!

Voorbereidingen zijn niet nodig. Vergeet alleen niet je eigen spullen mee te nemen: je smartphone, tablet of filmcamera. En vergeet je oplader niet!    

Ervaringen van eerdere deelnemers

Eerdere deelnemers geven aan dat wat ze het meest waardevol vinden aan deze workshop:

“Dat je gewoon aan de slag moet gaan. En de app die je hiervoor kunt gebruiken.”

“Het is een leuke mix tussen theorie en praktijk. Vooral door het te doen heb ik het meeste geleerd.”

 

De investering

De prijs voor de workshop van één dagdeel (ca. 3 tot 3,5 uur) bedraagt € 475,-* voor een groep van minimaal 6 en maximaal 10 personen. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!


* Exclusief BTW en reiskosten. Bedraagt de afstand tot jouw bibliotheek meer dan 100 km vanaf Tilburg, dan maken we graag een aangepast voorstel in verband met de reistijd.