Oplossingen

e-learning Online privacy

Waarom je wel iets te verbergen moet hebben!

Het wereldwijde web kent eindeloze mogelijkheden, maar kan ook verraderlijk zijn. Zeker voor kinderen en jongeren. Docenten en mediacoaches krijgen hier regelmatig mee te maken. Om de kennis rondom het thema online privacy te vergroten hebben we deze e-learning ontwikkeld. Door deel te nemen aan deze e-learning kom je als docent of mediacoach op een laagdrempelige manier meer te weten over privacy op het internet. Deze online cursus is gratis toegankelijk en is Nederlandstalig van opzet.

Inhoud
In 4 lessen besteden we aandacht aan online privacy. De lessen snijden de volgende onderwerpen aan:

  • Les 1: Waarom is online privacy belangrijk voor mij?
  • Les 2: Meer (online) privacy. Waar te beginnen?
  • Les 3: Hoe bewaak ik mijn grenzen?
  • Les 4: Toepassen van online privacy in de (les)praktijk.

De training is zo opgezet dat je zelf je (studie)tijd bepaalt en studeert waar en wanneer het jou het beste uitkomt. Op deze manier kun je op een makkelijke manier je kennis vergroten of aanscherpen rondom het thema online privacy. De e-learning start op maandag 6 maart 2017. Een les neemt ongeveer 2 uur tijd van je in beslag.

Voor wie
De training is gericht op docenten en mediacoaches. Maar is zeker ook toegankelijk voor anderen die zich gesteld zien voor uitdagingen op het gebied van online privacy.

Aanmelden
De aanmelding voor deze e-learning is inmiddels gesloten.

Onze e-learnings zijn bedoeld om iedereen die kinderen, jongeren of studenten begeleidt up-to-date te houden op het gebied van mediawijsheid.