Voorleeswedstrijd 2020 in Limburg

De landelijke voorleeswedstrijden zijn afgelast. Maar de provinciale voorleeswedstrijden voor  groep 7 - 8 en Read2Me! gaan door!
We gaan het vanwege alle voorschriften dit jaar wel even anders doen. 

We hebben alle voorleeskanjers gevraagd om hun voorleeskunsten op te nemen! De jury bekijkt de filmpjes en roept een winnaar uit voor groep 7 - 8 en voor Read2Me!.
De lokale winnaars hebben een brief van ons hierover gekregen. Op deze pagina vind je deze informatie. En een filmpje waarin Bart Storcken oproept om mee te doen.
(En kijk hoe hij het doet, daar kun je vast wat van leren). Heel veel succes allemaal!!

Voorlezers groep 7 - 8

Bekijk de oproep van Bart Storcken!
Bekijk hier de regels en voorwaarden voor het opnemen van het filmpje. In deze provinciale finale kies je een fragment uit een nieuw boek.
En bekijk de handleiding met tips hoe je het filmpje kunt versturen. 

Read2Me!

Bekijk de oproep van Bart Storcken!
Bekijk hier de regels en voorwaarden voor het opnemen van het filmpje. Je mag voorlezen uit hetzelfde boek als in de voorrondes.
En bekijk de handleiding met tips hoe je het filmpje kunt versturen. 

En de winnaar is.....

Na 13 mei gaat de jury aan de slag. De jury, bestaande uit Jacques Vriens, Inge van Dongen en Frans Pollux, bekijken alle filmpjes en dan kiezen ze een provinciale winnaar voor groep 7 - 8 en Read2Me!. 

Op woensdagmiddag 3 juni tussen 14.30 en 17.00 uur zijn de winnaars bekend. Deze winnaars krijgen bezoek en we maken er een klein feestje van!
Iedereen kan dit live volgen. Uiteraard doen we dit met gepaste afstand, op een veilige manier. 

We houden je op de hoogte hoe je dit kunt volgen.

Heb je vragen? Stel ze via de mail aan voorleeswedstrijd@cubiss.nl.