• Cubiss adviseert en ondersteunt organisaties die zich gesteld zien voor vraagstukken op het gebied van
    lezen, leren en informeren
  • We bieden oplossingen die bijdragen aan
    ontwikkeling van mensen en meedoen van iedereen
  • We leggen connecties met partners en ontwikkelen allianties
    omdat je samen verder komt

Bibliotheekinnovatiebiebnew.jpg

Dat bibliotheken moeten gaan transformeren is duidelijk, maar naar wat? Dat is veel minder duidelijk. Vergaande digitalisering doet het belang van een eigen collectie afnemen. Lezen en Leren blijven echter onverminderd belangrijk. Iedereen moeten kunnen blijven meedoen in de samenleving. Daarin ligt de maatschappelijke waarde van de bibliotheek. Nu en in de toekomst.

Cubiss werkt samen met u om grip te hebben op de veranderingen van uw bibliotheek, zodat u zelf de regie in handen heeft en blijft houden. In onze aanpak koppelen we ervaring en kennis van binnen de branche aan nieuwe inzichten uit andere landen, sectoren en onderzoeken. Uw lokale klanten, medewerkers, gemeente(n) en samenwerkingspartners in onderwijs, cultuur en welzijn staan hierin centraal. Innoveren is mensen werk.

In Noord-Brabant en Limburg vervult Cubiss, in haar rol als Provinciale Ondersteuningsinstelling, de brugfunctie tussen landelijk beleid en de individuele lokale bibliotheken. Kijk hier voor informatie over de projecten die Cubiss in dit kader uitvoert in opdracht van de provincies Noord-Brabant en Limburg.

Ontvang deze download

Wil je deze download ontvangen, laat dan hieronder je gegevens achter.