Netwerkvorming

Samen meer bereiken

De tijd dat organisaties alles alleen deden, is voorbij. Samenwerken en werken in netwerken is steeds meer de manier. Elke organisatie heeft eigen kennis en specialisaties, het combineren daarvan leidt vaak tot een groter bereik, nieuwe invalshoeken en betere resultaten.

Cubiss zoekt en vindt actief de samenwerking met andere netwerken en organisaties. Zowel op landelijk als op provinciaal niveau werken we samen met tientallen organisaties op het gebied van taal-, lees- en mediavaardigheid. In de provincie Limburg  participeren we in het Bondgenootschap Parkstad. Hierin participeren allerlei sociale organisaties die als doel hebben om de laaggeletterdheid terug te dringen. De conclusie is dat dit alleen maar lukt door samenwerking.

In de provincie Noord-Brabant voert Cubiss vergelijkbare projecten uit met onder andere UVW, GGD en sociale werkplaatsen. Samen met onderwijs, bibliotheken en gemeenten werkt Cubiss aan de implementatie van landelijke lijnen, zoals de Bibliotheek op school.

Door samen te werken in netwerken ontstaat nieuwe energie en synergie. Deze zorgt  ervoor dat resultaten sneller en beter worden behaald.

Thema's

Ontvang deze download

Wil je deze download ontvangen, laat dan hieronder je gegevens achter.