Datum

Terugblik Regiobijeenkomst Belastingdienst

Maandag 17 april organiseerden we vanuit Cubiss in samenwerking met Relatiebeheer Belastingdienst en Relatiebeheer Dienst Toeslagen de Regiobijeenkomst Limburg. Deze bijeenkomst stond in het teken van 'Gelijke Kansen voor iedereen'.

Op de regiobijeenkomst legt Marij Scholten van Bibliocenter uit hoe belangrijk een goede samenwerking met partners uit bijvoorbeeld het sociaal domein is in de nieuwe rol van de bibliotheek en bij het IDO. Dit wordt bevestigd door Luc Kessels van Synthese die de goede samenwerking met de Bibliotheek in het Financiële Informatie Punt in Heythuysen benadrukt. Ralf Embrechts vertelt bevlogen zijn verhaal over MOM Tilburg, de Quiet Communities en hoe hij ondernemers en burgers bij elkaar brengt om zo de kloof tussen arm en rijk iets kleiner te maken.

Aansluitend was er een informatiemarkt met stands van Humanitas, Logius, Centraal Justitieel Incassobureau, Kennisnetwerk belastingen en toeslagen, Toeslagen, Landelijk Incasso Centrum, Stichting Lezen en Schrijven, waar de deelnemers vragen konden stellen, ervaringen uitwisselen en hun netwerk uitbreiden.

Met zo’n 70 bezoekers was het een geslaagde ochtend in Weert. Heb je nog vragen? Of wil je ergens mee aan de slag? Laat het weten!

Contactpersoon Cubiss Limburg: Loes Steens

Contactpersoon Belastingdienst: Luka van der Loo (l.van.der.loo@belastingdienst.nl)

Contactpersoon Dienst Toeslagen Limburg: Femke Debeij (f.debeij@toeslagen.nl)

Naar overzicht Actueel en Blogs >>