Datum

Online leren in de zomer @home

Goed nieuws! Sinds het begin van de Corona-crisis kun je gratis gebruik maken van onze e-learnings. En wat blijkt? We hebben sinds de lancering 13.200 bezoekers en 1.099 inschrijvingen gehad op onze e-learning homepagina. Meld je ook aan en maak jezelf slimmer deze zomer! 

Bezoekers komen onder andere vanuit Bibliotheekcampus en Brabantleert op zoek naar e-learnings over mediawijsheid en leesbevordering. Daarvoor zijn ze bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod breiden we bovendien steeds verder uit met nieuwe e-learnings.

Populaire uitschieters op dit moment zijn: De zin en onzin van nepnieuws, Privacy bewustwording, en 21e eeuwse vaardigheden. In ons werk krijgen we hier allemaal steeds meer mee te maken. Handig als je hier goed mee om kunt gaan.

Als je je kind deze zomer lekker wilt laten lezen in de tuin of de bibliotheek, haal dan de beste boekentips uit de e-learnings Jeugdliteratuur (staat met stip bovenaan), Poëzie in de jeugdliteratuur en Pubers en Young Adults.

Onze e-learnings zijn gemaakt voor ouders, bibliotheek- en onderwijspersoneel. Of eigenlijk: voor iedereen die meer wil weten over lezen, omgaan met media, maken en programmeren. Dus wat let je? Maak jezelf slimmer deze zomer!

 

Dit artikel is opgenomen in de Cubissness (juni 2020). Artikelen in deze nieuwsbrief zijn:

Naar overzicht Actueel en Blogs >>