Datum

Nieuw: de Cubiss VoorleesTrom

Nationale Voorleesdagen worden "Doorleesdagen" 

De VoorleesTrom kennen we natuurlijk allemaal als het bekende kinderlied van Boekstart. Met de Nationale Voorleesdagen van 2022 voor de deur sluit Cubiss daar met haar nieuwe product, de Cubiss VoorleesTrom, op aan. We hebben hiermee weer een mooi  jaarlijks product voor de Nationale Voorleesdagen!

Een verrassingstrommel

Hoe organiseer je het voorlezen zo dat er een ritueel, een routine ontstaat? De Cubiss VoorleesTrom is een echte trommel, zo gemaakt dat het dagelijkse voorleesritueel wordt ondersteund. De trommel is niet alleen een instrument maar heeft ook de functie van verrassingstrommel. Er zit een leeskleed en een serie dierfiguren in. Deze dierfiguren sluiten aan bij de dieren die voorkomen in de prentenboeken top 10 van 2022. De trommel kan naar eigen inzicht worden aangevuld met de te lezen prentenboeken of boekfiguren uit eerdere jaren.

De Cubiss VoorleesTrom is dus niet alleen heel goed te gebruiken tijdens de Nationale Voorleesdagen, maar zeker ook daarna. Voorlezen aan de jongste kinderen wordt zo nog leuker en aantrekkelijker gemaakt!

Reserveer vandaag nog

Wil je zeker zijn van de Cubiss VoorLeesTrom tijdens de Nationale Voorleesdagen 2022? Reserveer dan onderaan deze pagina je exemplaar. De Cubiss VoorleesTrom kost € 189,00 (ex BTW).

Boekstart De-Voorleestrom.png

Naar overzicht Actueel en Blogs >>