Datum

Samenwerken aan vergroten mediawijsheid

MediaPakt

Het MediaPakt is een groeiend lerend netwerk dat mediawijsheid binnen het onderwijs op de kaart zet en vergroot. Door samen actief en concreet met mediawijsheid aan de slag te gaan, groeit het bewustzijn over de rol, de betekenis en de waarde die media en technologie vandaag en in de toekomst hebben, voor individuen en de maatschappij.

Een onderdeel van het MediaPakt is het online kennisplatform mediapakt.nl, bedoeld om ervoor te zorgen dat professionals hun werk nog beter kunnen doen; gefundeerde beslissingen maken, mediawijze lessen samenstellen, kinderen al van jongs af aan mediawijs maken en studenten mediawijs opleiden. Samenwerken en het delen van kennis en ervaringen staan centraal op mediapakt.nl.

Word ook lid van het platform, deel jouw inspirerende ervaringen, succesverhalen en praktische tips met collega’s uit het bibliotheekveld en onderwijs. Maar stel vooral ook vragen zodat wij gezamenlijk het antwoord kunnen vinden. Laten we samen de mediawijsheid in het onderwijs vergroten!

Meer weten? Neem contact op!

 

Dit artikel is opgenomen in de Cubissness (mei 2017). Artikelen in deze nieuwsbrief zijn:

Naar overzicht Actueel en Blogs >>