Datum

Maak kennis met de relatiebeheerders van de Belastingdienst en Dienst Toeslagen in Noord-Brabant

André Davidse en Dianne van Son zijn relatiebeheerders bij de Belastingdienst voor Noord-Brabant. Femke Debeij is relatiebeheerder bij Dienst Toeslagen voor Noord-Brabant en Limburg. Voorheen viel Dienst Toeslagen onder de Belastingdienst, maar nu is het een aparte organisatie. Door samen te werken en gebruik te maken van elkaars netwerk, kunnen veel mensen de hulp krijgen die zij nodig hebben, bijvoorbeeld bij het doen van belastingaangifte of het aanvragen van een toeslag. De Belastingdienst en Dienst Toeslagen bieden hiervoor ondersteuning in de vorm van het Kennisnetwerk, een online platform met actuele wetgeving, tips, cursussen, toetsen en informatie over belastingen en toeslagen. Ook organiseren ze regelmatig regio- en informatiebijeenkomsten. Graag stellen André. Dianne en Femke zichzelf voor. 

André Davidse

André Davidse is sinds 1 januari 2023 relatiebeheerder bij de Belastingdienst Particulieren voor Zeeland en West-Brabant. "Ik kom graag in contact met mensen en vind het mooi om maatschappelijk dienstverleners te ondersteunen, zodat zij op hun beurt burgers kunnen helpen. Er zijn veel verschillende organisaties en het is belangrijk dat de burger op de juiste plek terechtkomt. Daarom is samenwerking van belang. Zo probeer ik verbindingen te leggen met als doel de burger zo goed mogelijk te helpen.”

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op via maatschappelijkdienstverleners@belastingdienst.nl.

Dianne van Son

Dianne van Son is relatiebeheerder bij de Belastingdienst Particulieren en ondersteunt maatschappelijke organisaties en hulpverleners in Noord-Brabant. “Ik kom regelmatig in contact met Cubiss en de bibliotheken die daaronder vallen. Dit zijn belangrijke partners bij de hulp die wij willen bieden aan mensen die niet beschikken over vaardigheden om zelfstandig (digitaal) zaken te doen met de overheid. Daarom zijn we erg blij met de Bibliotheek als partner bij deze hulp.”

Femke Debeij

Femke Debeij is relatiebeheerder bij Dienst Toeslagen en ondersteunt maatschappelijke organisaties in Noord-Brabant en Limburg. “De bibliotheken zijn een belangrijke partner als het gaat om de verbindende factor tussen ons en de mensen die hulp nodig hebben. Wij merken dat we een groot aantal burgers niet bereiken, terwijl veel mensen in aanmerking komen voor toeslagen maar dit niet weten. Bibliotheken en maatschappelijke organisaties staan veel dichterbij de burgers. Ik kom graag in contact met bibliotheken die meer hulp aan hun bezoekers willen bieden rondom toeslagen om de mogelijkheden te bespreken en informatie te bieden.” 

Neem contact op met Femke

Naar overzicht Actueel en Blogs >>