Datum

Actiegids voor bibliotheken

Verder met het Leesoffensief Brabant

Toen de noodklok werd geluid over het leesplezier en leesniveau van Nederlandse jongeren is het Leesoffensief Brabant gestart. Dit initiatief van de Brabantse Netwerkbibliotheek heeft veel losgemaakt bij bibliotheken en vooral bij hun onderwijspartners. En dat is nou precies wat het Leesoffensief Brabant wil bereiken. 

Het is belangrijk dat we aan de slag blijven met het Leesoffensief Brabant. Blijf met je (potentiële) onderwijspartners het gesprek aangaan over het belang van leesplezier en leesmotivatie. De actiegids kan je daarbij helpen; het biedt een overzicht van handige hulpmiddelen voor gesprek en actie voor alle types onderwijs.

Meer weten?

Mis je iets of heb je een (hulp)vraag? Laat het weten aan de werkgroep Leesoffensief Brabant, bereikbaar via leesoffensiefbrabant@cubiss.nl.
Kijk op de website van het Leesoffensief Brabant en hou Twitter en Linkedin in de gaten.
Heb jij een goed idee of een initiatief? Deel het met andere bibliotheken via leesoffensiefbrabant@cubiss.nl.

Inloop

Om er zeker van te zijn dat bibliotheekspecialisten goed op de hoogte zijn en blijven van het Leesoffensief Brabant en ook om contact te houden met elkaar, organiseert de werkgroep Leesoffensief Brabant een aantal online inlopen. De momenten van deze inlopen vind je op de website onder het kopje ‘Event’. 

Bekijk hier de actiegids. Deel m gerust!

Naar overzicht Actueel en Blogs >>