Sheila Schuijffel

Programmaleider Cubiss Plus / Adviseur 06 14 33 08 52

Ik houd mij bezig met uitdagingen en vraagstukken van klanten en opdrachtgevers die het complete werkveld van Cubiss raken. Mijn drijfveer is onze missie: Iedereen doet mee!

Ik veer op van vraagstukken rondom ondernemerschap, positionering en imago. Het is een uitdaging om samen met een managementteam uit te vinden waar de kracht van een organisatie zit, en die daarna richting het publiek, de gemeente(n) en andere stakeholders vorm te geven en neer te zetten.

Binnen ons brede werkveld gaat mijn speciale belangstelling uit naar het belang en effect van volwasseneneducatie op de participatie van burgers in de volle breedte. Voor actief en kritisch burgerschap is meer nodig dan taalontwikkeling alleen.  Het verbeteren van basisvaardigheden van volwassenen – waar onder het vergroten van digitale geletterdheid – gaat me daarom aan het hart. Ik ben daarom nauw betrokken bij projecten op dit terrein.

Mijn marketing-, communicatie- en managementervaring heb ik opgebouwd in meerdere sectoren (commercieel en not-for-profit). Sinds 2009 deel ik deze ervaring met heel veel plezier en voldoening met de bibliotheeksector, mijn alma mater (lichting 1984!). Hier liggen immers ingewikkelde, maar prachtige uitdagingen.  

Ik ben ondernemend en resultaatgericht, maar ook genuanceerd en consistent. Dit alles vind je terug in mijn aanpak. Verder ben ik positief ingesteld en probeer links-om of rechts-om de klus te klaren.

Sheila Schuijffel

Ik adviseer je graag over:

  • Basisvaardigheden
  • Taalvaardigheid
  • Toekomst van de bibliotheek