Saskia von der Fuhr

Adviseur 06 51 61 50 28

Binnen Cubiss houd ik mij bezig met het opzetten en uitvoeren van onderzoek op allerlei terreinen. Voorbeelden hiervan zijn: Medewerkersonderzoek, klantonderzoek, onderzoek naar mediawijsheid in het onderwijs en onderzoek naar taalvaardigheid. Verder is het van belang om de effecten te meten van hetgeen Cubiss mee bezig is, ook daar heb ik een rol in.

Ik werk graag (mee) aan het oplossen van problemen waar de klant mee zit. Deze problemen kunnen uiteenlopen van 'hoe zorg ik dat mijn medewerkers zich net zo snel ontwikkelen als de bibliotheekbranche? tot 'ik heb behoefte aan een overzicht van de trends in het sociale domein'.

De bibliotheekbranche is enorm in beweging en staat voor grote uitdagingen. Ik maak graag deel uit van deze beweging en doe dit samen met mijn Cubiss-collega’s, waarbij ik me gevoed voel door de expertise van anderen op vakgebieden die voor mij minder vanzelfsprekend zijn. Dit maakt, en houdt, het werken bij Cubiss leerzaam en uitdagend.

Ik sta bekend als analytisch, systematisch, leergierig en enthousiast. Ik ben dol op cijfers en presenteer deze graag aan mensen die wat minder dol op cijfers zijn.

Saskia von der Fuhr

Ik adviseer je graag over:

  • Toekomst van de bibliotheek    
  • Duurzame inzetbaarheid