Saskia von der Fuhr

Adviseur 06 51 61 50 28

Binnen Cubiss houd ik mij bezig met het opzetten, uitvoeren en begeleiden van onderzoek op allerlei terreinen. Voorbeelden hiervan zijn: medewerkersonderzoek, klantonderzoek, onderzoek naar vaardigheden bij de doelgroep. Verder is het van belang om het effect / de impact te meten van hetgeen Cubiss mee bezig is, ook daar heb ik een rol in.

Ik werk graag (mee) aan het oplossen van problemen waar de klant mee zit. Deze problemen kunnen uiteenlopen van 'hoe zorg ik dat mijn medewerkers zich net zo snel ontwikkelen als de bibliotheekbranche? tot 'ik heb behoefte aan een overzicht van het werkgebied van een bibliotheek / arbeidsmarkt.

De bibliotheekbranche is enorm in beweging en staat voor grote uitdagingen. Ik maak graag deel uit van deze beweging en doe dit samen met mijn Cubiss-collega’s, waarbij mijn rol met name zit in het analyseren / onderzoeken. Dit maakt, en houdt, het werken bij Cubiss leerzaam en uitdagend.

Ik sta bekend als analytisch, systematisch, leergierig en enthousiast. Ik ben dol op cijfers en presenteer deze graag aan mensen die wat minder dol op cijfers zijn.

Neem vooral contact met mij op wanneer je een onderzoeksvraag hebt en / of je iemand zoekt die ‘alles’ weet van data.

Saskia von der Fuhr

Ik adviseer je graag over:

  • Toekomst van de bibliotheek    
  • Duurzame inzetbaarheid