Ruby van Dijck

Adviseur
06 48 80 42 44

Als adviseur bij Cubiss help ik bibliotheken om educatie en ondersteuning rondom basisvaardigheden zo goed mogelijk te organiseren. Daarnaast adviseer ik bibliotheken op het gebied van leven lang ontwikkelen. 

Voor mij is de bieb de huiskamer waar we elkaar ontmoeten, verbinden, (van elkaar) leren en kennis op blijven doen. We vergroten onze wereld door een praatje te maken met onbekende mensen, te leren hoe we (online) kaartjes bestellen voor een interessante lezing en door te duiken in een goed boek. Dat maakt ons niet alleen gelukkiger, maar het is ook essentieel.

Ik geloof in een samenleving waarin inwoners zo lang mogelijk zelfstandig meedoen en zelf bepalen hoe ze hun leven inrichten. Om zelfredzaam te blijven in onze alsmaar veranderende maatschappij, is het van belang dat iedereen de kans heeft zich te blijven ontwikkelen.

We ondersteunen elkaar daarin door te helpen als bibliotheekmedewerker, vrijwilliger in een Taalcafé, bij een Informatiepunt Digitale Overheid of als voorlezer. Mooi toch?

Met veel liefde voor de sector, oog voor de mensen voor en met wie ik werk en openheid, draag ik hier graag aan bij.

  • Basisvaardigheden
  • Leven lang ontwikkelen
Alle medewerkers >>