Roy van Neijenhoff

Adviseur ICT 06-20903983

Binnen Cubiss ben ik verantwoordelijk voor zowel de interne en externe infrastructuur en houd ik me voornamelijk bezig met technisch inhoudelijke vraagstukken. De opdrachten die wij bij klanten vervullen variëren van het beheren van lokale infrastructuren, adviseren op ICT vraagstukken tot het ondersteunen van infrastructuurprojecten (van design, uitrol tot beheer). Gezien de grote diversiteit aan ICT vraagstukken heeft Cubiss ervoor gekozen haar focus te leggen op zaken als innovatie, adviestrajecten, servicedesk en de rol als Single Point of Contact.

Zowel Cubiss als onze klanten zijn constant onderhevig aan veranderingen, gestuurd door landelijke en provinciale veranderingen, teruglopende subsidies, de veranderende rol van de bibliotheek binnen de maatschappij en innovatieve ontwikkelingen. Deze veranderingen en de hieruit voortvloeiende diversiteit aan projecten en opdrachten maakt dat Cubiss een prettige omgeving is om in te werken.

Ik krijg energie van personen die proberen, falen, hiervan leren en slagen. Ook tevreden klanten en medewerkers en mensen die gedreven en gepassioneerd te werk gaan!

Roy van Neijenhoff