Mirjam Tuinder

Uitgever a.i. 06-40208556

Cubiss maakt heel mooie producten, voor de bibliotheken en voor het onderwijs. Als uitgever mag ik ervoor gaan zorgen dat deze producten meer bekendheid krijgen bij onze doelgroep.

Ik zou graag zien dat bibliotheken, scholen, kinderdagverblijven, iedereen die bijvoorbeeld met Mediawijsheid aan de slag gaat, die iets met leesbevordering wil doen en die Cultuureducatie belangrijk vindt, bij Cubiss komt kijken wat wij daarvoor te bieden hebben.

Uitgever is een nieuwe functie binnen Cubiss, dus een ontdek-gebied. Een mooie uitdaging! Een uitgever is de spin in het web. Ik vind het geweldig om de deskundigheden van alle betrokkenheden bij elkaar te brengen en daarmee zo mooi mogelijke producten te krijgen die tijdig, tegen een goede prijs, in onze webshop beschikbaar zijn.

Bij Cubiss werken mensen die betrokken zijn bij hun doelgroep. Dat inspireert me en die inspiratie kan ik ook weer op mijn collega’s overbrengen. Ik ben iemand die mensen verbindt en motiveert maar ook duidelijkheid kan geven over de eisen en wensen voor de producten waar we samen aan werken.

Graag adviseer ik je over:

  • Educatieproducten