Marjo Frenk

Adviseur - projectleider 06 20 51 40 73

Binnen Cubiss houd ik me bezig met de relatie tussen bibliotheken en de omgeving, zoals de organisaties die in het sociale domein in gemeenten actief zijn. Ik zie raakvlakken met persoonlijke ontwikkeling, burgerschap, laaggeletterdheid en participatie en zelfredzaamheid. En natuurlijk met bibliotheekinnovatie.

Enthousiast word ik van klanten die vragen mee te denken over een ontwikkeling in hun omgeving en over de positionering van de bibliotheek; zij kunnen op mijn inzet en deskundigheid rekenen.

Ik geloof in bibliotheken als ‘places to be’ in gemeenten en ben ervan overtuigd dat er uitdagingen liggen voor bibliotheken om (nog) meer aan te sluiten bij ontwikkelingen die leiden tot meer emancipatie, participatie en zelfredzaamheid van hun klanten. Moderne middelen om te netwerken, platforms te creëren en gemeenschapszin te maken moeten hiervoor worden ingezet.

Ik ben een generalist en een verbinder. Ik zoek altijd naar samenwerking en streef ernaar anderen in hun werk beter en sterker te maken.

Marjo Frenk

Graag adviseer ik je over:

  • Ondernemen in het sociaal domein    
  • Basisvaardigheden    
  • Toekomst van de bibliotheek