Marjan Middelkoop

Adviseur
06 20 96 88 78

Als adviseur beleidsontwikkeling houd ik me bezig met organisatie- en veranderkundige vraagstukken. Zo begeleid ik onder meer trajecten rond de duurzame inzetbaarheid van medewerkers (thema’s: vrijwilligers, vergroten van zelfsturend vermogen, nieuw organiseren). Ik begeleid ook veel project-start-ups. Daarnaast adviseer ik taalnetwerken en geef ik trainingen aan taalhuismedewerkers of taalvrijwilligers (ook als trainer van Lezen & Schrijven).

Enthousiast word ik van klussen die rijk zijn aan inhoud, complexe uitdagingen op strategisch niveau (thema’s: cultural governance, maatschappelijk effect, netwerkontwikkeling, design thinking, interim management). Bij voorkeur met een oriëntatie op nieuw leren, nieuw werken en nieuw organiseren.

Mijn klanten werken aan interessante vraagstukken met maatschappelijke relevantie op cultureel en sociaal terrein. Mijn collega’s zijn collegiaal, divers, deskundig, en zitten vaak ‘voor op de golf’.

Ik sta bekend als enthousiast, betrokken en creatief en heb een brede culturele en maatschappelijke belangstelling. Ik ben een conceptueel denker, maar werk ook hands-on. Iemand die klussen niet alleen opzet, maar ze ook afmaakt. Graag in co-creatie met direct betrokkenen.

Marjan Middelkoop

Graag adviseer ik bij:

  • Duurzame inzetbaarheid    
  • Basisvaardigheden    
  • Participatie & zelfredzaamheid
Alle medewerkers >>