José Peijen

Adviseur
06 53 21 54 30

Binnen Cubiss houd ik mij bezig met de thema’s taalvaardigheid en lezen voor de doelgroep basisonderwijs. Ik wil van ieder kind een lezer maken. Want wie (met plezier) kan lezen, kan de hele wereld aan en doet mee in onze steeds meer geletterde en multimediale maatschappij. Vanuit het Brabantse project Innovatie van de Educatieve Functie zorg ik samen met de Brabantse bibliotheken dat zij optimaal kunnen samenwerken met het basisonderwijs en uitvoering kunnen geven aan het landelijke programma de Bibliotheek op school. Ik werk ook in het landelijk Kernteam de Bibliotheek op school van SPN en zorg in deze functie voor het onderhoud van de landelijke aanpak.

Ik zet mijn expertise graag in om op zoveel mogelijk Brabantse scholen te zorgen voor meer leesplezier, een goede en prettige leesomgeving, een deskundige leesconsulent van de bibliotheek én deskundige leerkrachten die kinderen kunnen motiveren tot lezen, zorgen voor meer leesplezier en vergroten van mediavaardigheden. Jarenlang werk ik met veel plezier aan de ontwikkeling van educatieproducten voor literatuureducatie en leesplezier, cultuureducatie en mediawijsheid.

Ik ben een pragmatisch persoon, ik weet met mijn expertise én enthousiasme altijd een oplossing te vinden. Elke vraag of klus pak ik gedegen aan en ik zorg snel voor een antwoord of uitvoering.

José Peijen

Graag adviseer ik je over:

  • Leesplezier  
  • Educatieproducten    
  • Taalvaardigheid
Alle medewerkers >>