Ingrid de Jong

Adviseur - projectleider 06 22 69 45 41

Het is mijn missie om onderwijs, bibliotheken en culturele instellingen in beweging te brengen. Om belangrijke thema’s als mediawijsheid  en digitale geletterdheid structureel op de kaart te zetten. Door te inspireren en te verbinden ga ik deze uitdaging graag aan.

Het huidige onderwijs biedt niet altijd de juiste context om leerlingen de vaardigheden en attitude te laten ontwikkelen die zij in de toekomst nodig hebben. Een complete en structurele aanpak op het gebied van digitale geletterdheid is noodzakelijk om dat te veranderen, maar het is niet altijd eenvoudig voor scholen en bibliotheken om daarmee aan de slag te gaan. Ik adviseer graag inhoudelijk bij het uitstippelen van een passende route.

Ik zie Cubiss als een broedplaats voor creativiteit waar ruimte is voor experiment. En een fijne club collega’s die proactief werkt aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.

Ik ben een aanpakker die doeltreffend te werk gaat. Met mijn creatieve geest weet ik altijd wel een (innovatieve) oplossing te bedenken voor de uitdagende opdrachten waar we vaak voor staan.

Ingrid de Jong

Graag adviseer ik je over:

  • Digitale geletterdheid    
  • 21e-eeuwse vaardigheden