Henk Snier

Directeur - Bestuurder
06 20 42 87 15

Het meest leuke van mijn functie bij Cubiss is dat ik samen met de medewerkers, leidinggevenden, programma- en projectleiders dagelijks werk aan de koers van Cubiss: waar komen we vandaan, wat is nu de hoogste prioriteit en waar gaan we heen?

Dat betekent dat ik me elke dag bezig mag houden met het in de praktijk brengen van de missie van Cubiss: Iedereen doet mee!

Cubiss moet vooral relevant zijn en blijven. Dat betekent dat het wat mij betreft altijd gaat om het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van mensen, gericht op een zo maximaal mogelijke deelname aan de maatschappij. Daar wordt iedereen blij van.

Ik word enthousiast van het samen bouwen aan het persoonlijk welzijn. Dat doen onze partners, onze klanten en dat doen we zelf, door bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen. Op het gebied van lezen, leren en informeren maken we daardoor samen een belangrijk verschil.

Ik ben altijd op zoek naar een goede balans tussen het vasthouden van de juiste koers en zo pragmatisch mogelijk blijven. Veel dingen zijn veel minder ingewikkeld dan ze lijken, als je voor die gedachte open staat.

Henk Snier
Alle medewerkers >>