Cubiss MakersBuzz

Leren door te maken, kinderen voorbereiden op de dag van morgen! Daar draait het om binnen het maakonderwijs en bij de Cubiss MakersBuzz.

Hoe doen wij dat?

Wij bieden, samen met de bibliotheken, workshops aan voor kinderen van o.a. basis- en middelbare scholen en bij bibliotheken. Deze workshops zijn onderverdeeld in de thema's Programmeren, Maken, Media en Lego Education waarbij gewerkt wordt met moderne en digitale maakapparatuur. In deze workshops wordt ook een beroep gedaan op de verschillende vaardigheden zoals creativiteit, samenwerken, kritisch denken en communiceren om zelf - of samen met anderen - dingen te ontdekken, te bedenken en te maken.

‘Een schoolbezoek van de Cubiss MakersBuzz is een ongekend succes!  Het zorgt voor 100% actief lerende en betrokken kinderen die enthousiast kennismaken met moderne technieken!’
Directeur basisonderwijs, Veen

Ons aanbod

aanbod makersbuzz 2017.JPG

Inzet van de bus 

In overleg met de school en/of bibliotheek wordt een workshop gekozen uit één van de vier thema’s Programmeren, Maken, Media of LEGO® education. Er kan op aanvraag uiteraard ook het één en ander aangepast worden.
De workshops worden gegeven op basis- en middelbare scholen, in de bibliotheek of op een andere locatie.

Indien je de bus in wilt zetten, dan hanteren wij de volgende tarieven. 

Tarief

inclusief exclusief
1 dagdeel: € 795 bemensing van 2 personen kilometers (0,35 per km) en reistijd  bemensing (€ 70,- p.p. per uur)
2 aaneengesloten dagdelen: € 1.495,- bemensing van 2 personen kilometers (0,35 per km) en reistijd  bemensing (€ 70,- p.p. per uur)

 

Aanvragen

Wil jij de MakersBuzz ook bij jouw school of bibliotheek inzetten? Vraag de bus dan via onderstaand formulier aan.
 

Interesseformulier inzet MakersBuzz 2019