• Cubiss adviseert en ondersteunt organisaties die zich gesteld zien voor vraagstukken op het gebied van
    lezen, leren en informeren
  • We bieden oplossingen die bijdragen aan
    ontwikkeling van mensen en meedoen van iedereen
  • We leggen connecties met partners en ontwikkelen allianties
    omdat je samen verder komt

CUBISS_10840_Maakweek_logo_DEF.png

MAAKweek 13 tot en met 17 juni 2017

Leren door te maken, voorbereid zijn op de dag van morgen! Dat is maakonderwijs. Het is een creatieve manier om kinderen in staat te stellen uitvinders te worden door middel van moderne maakapparatuur. 

Wij gaan in Brabant het Maakonderwijs goed op de kaart zetten. Daarom organiseren wij in de week van 13 tot en met 17 juni 2017 de MAAKweek; een week waarin wij allerhande activiteiten organiseren om docenten, leerlingen, ouders maar ook bibliotheek professionals  kennis te laten maken met maakonderwijs of hen hierin verder te ontwikkelen. De activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met Waag Society, Cinekid en de Brabants bibliotheken en vinden plaats op diverse inspirerende locaties in Brabant.

Schrijf je hier in voor het online magazine over Maakonderwijs en ontvang deze in je inbox.

programma maakweek def.JPG

Wil je meer informatie over één van de programma onderdelen en je direct aanmelden? Klik dan op één van onderstaande links:

Deze pagina wordt de komende weken ook gevuld met activiteiten die bij bibliotheken en partners worden georganiseerd, om zo de MAAKweek een boost te kunnen geven.
 

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de MAAKweek, neem dan contact op met Inga Spinhoven via i.spinhoven@cubiss.nl / 06 81 95 49 61 of
met Lonneke Jans via l.jans@cubiss.nl / 06 22 69 47 97.

Cubiss is officieel CJP cultuurkaart acceptant.