23
november
2021
dinsdag 23 november 2021 / 10:00 tot 13:00, De Domijnen, via livestream

Stamtafel XXL

Geïnspireerd raken (vanuit je eigen vertrouwde bureaustoel), dat is waar we voor gaan.  Als deelnemer aan deze stamtafel kun je terugblikken op het afgelopen jaar, maar ook vooruitkijken.  Zie het als een soort eindejaarscadeautje aan jezelf. Je hebt het verdiend!!

Winnaars

Er is weer veel ondernomen dit jaar en al deze gezamenlijke inspanningen hebben heel wat moois opgeleverd. Wat dacht je van de genomineerde bibliotheken waarvan er maar liefst 2 in Limburg liggen? Of de prijswinnende film Sjeemte over laaggeletterdheid die te zien was bij het Nederlands film festival? Bespreekbaar, bewust en wegwijs maken als het gaat om lastige onderwerpen als laaggeletterdheid, dát kunnen, daarmee aan de slag zijn, Het maakt jullie allemaal winnaars! 

Wat kun je verwachten

Wie er komen? Wat je gaat meemaken? Het blijft nog even geheim. Eén ding is zeker, het wordt een programma waar je energie van krijgt. Toch vast een klein tipje van de sluier? Er komt een schrijver, een zekere Erik en die heeft het nogal vreemde verzoek om een banaan klaar te leggen. Waarom? Ook wij hebben eerlijk gezegd geen idee...  

Programma

09.30 uur: Inloop

10.00 uur: Start programma

12.30 uur: Afsluiting 

We zien je graag!

Hebben we een date? We zien je graag online op 23 november van 10.00 uur tot 13.00 uur. Meld je aan en gun jezelf dat cadeautje!

Locatie

Via livestream online te volgen.

Meer weten?
Neem contact op met:

Inschrijven voor dit evenement