Bibliotheekautomatisering

bicatWise
Een modern bibliotheeksysteem biedt zo veel meer dan alleen uitlenen en een catalogus. Talrijke online functies via uw portal of uw app zijn 24/7 beschikbaar voor de klant. Uw medewerkers beschikken met bicatWise over een modern bibliotheeksysteem dat modulair is opgezet. Dat maakt het mogelijk om aanvullende functionaliteit af te nemen zodat het totale systeem volledig naar wens kan worden opgebouwd en ingericht.

Door de modulaire opbouw van bicatWise biedt Cubiss u oplossingen voor scholen, kaartverkoop, het verzenden nieuwsbrieven, collectiebeheer en meer. Uitbesteden van het beheer aan Cubiss leidt tot aanmerkelijk lagere kosten dan wanneer u dat zelf doet. Bovendien profiteert u van de expertise van onze specialisten.  

Marketing en Nieuwsbriefmodule
De Wise-producten zijn geënt op een CRM-omgeving, met uw klant als uitgangspunt. Door het gedrag van uw klant te volgen, beschikt u over een schat aan informatie over uw klanten! Met de Marketingmodule van Wise kunt u deze gegevens bewerken en gebruiken voor verschillende marketingdoeleinden.

En dan is er nog de nieuwsbriefmodule! Met weinig middelen kunt u snel een fraaie nieuwsbrief samenstellen en versturen. En naast standaardartikelen neemt u eigen banners, teasers en agenda's op, elk met een eigen specifieke opmaak en kleurgebruik.

schoolWise
Voor de uitvoering van het project de Bibliotheek op School kunnen afnemers van bicatWise een aanvullende licentie afsluiten voor schoolWise. Zowel inhoudelijk als technisch sluit schoolWise helemaal aan bij de Bibliotheek op School, met veel verschillende samenwerkingsmodellen waaronder een webshop (voorheen Boek1Boek), leesbevorderingstools, integrale ontsluiting van fysieke en digitale bronnen, extra titelgegevens voor het onderwijs, en een directe koppeling met de Landelijke Monitor voor leesbevordering via het DataWarehouse.

Zo’n 250 scholen op de door Cubiss beheerde bibliotheeksystemen van Brabant en Limburg maken inmiddels gebruik van schoolWise. Binnenkort ook uw scholen?

ticketWise en theaterWise
Steeds meer bibliotheken organiseren diverse activiteiten. De verkoop van kaarten moet echter niet te veel tijd en moeite kosten. Verkoopadministratie en –beheer, bevestiging, betaling via iDeal. Eigen  evenementen of van derden,  aan de balie als online. De module ticketWise, geïntegreerd in bicatWise, neemt u veel werk uit handen!

TicketWise is de 'uitgeklede' variant van theaterWise: voor bibliotheken die de kaartverkoop van activiteiten op lokaal niveau, bijvoorbeeld in een cultureel centrum, professioneel willen faciliteren. Zoekt u echter een kaartverkoopsysteem met geplaceerde verkoop, reserveringsmogelijkheden en uitgebreide marketing/CRM-tools, dan is theaterWise wellicht voor u de beste oplossing.

Neem voor meer informatie contact op met Jacques Bakx.