26
november
2018
maandag 26 november 2018 / 13:00 tot 17:00, Bibliotheek Vught

Workshop Leer Vloggen

Graag nodigen we communicatiemedewerkers en vrijwilligers uit om deel te nemen aan de workshop Leer Vloggen! Het doel van de workshop is om samen met vrijwilligers te leren hoe je de perfecte video/vlog maakt. Hierbij gaat het om het samenspel tussen medewerkers en vrijwilligers. We gaan dit natuurlijk in een bijzondere omgeving doen, namelijk bij de voormalige Petruskerk in bibliotheek Vught! 

Na het volgen van de workshop kun je zelfstandig een vlog maken en monteren. De workshop bestaat uit een kort theoretisch gedeelte en een deel waar je echt aan de slag gaat! In het theoretische deel nemen we je mee in de wereld van de vloggers! Hier maak je kennis met alle ins en outs van het vloggen. Daarnaast vertellen wij je waarom vloggen zakelijk gezien heel interessant is om te doen. Ook geven we marketing tips mee! In het praktische deel gaan we echt oefenen en een vlog maken.

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor communicatiemedewerkers en vrijwilligers van Brabantse bibliotheken.

Wat neem je mee?

  • Om deel te nemen aan onze workshop kom je samen!
  • Neem een telefoon/camera met video optie of iPad mee. Vergeet niet om de apparatuur vooraf op te laden en een lader mee te nemen!

 
Praktische informatie

Datum: maandag 26 november 2018
Tijd: 13.00-17.00 uur

Locatie

Bibliotheek Vught
Heuvel 2
5261 EE Vught

Kosten

Deelname aan deze workshop wordt binnen Brabant gesubsidieerd vanuit het provinciale programma Bieb Lab Brabant.

Aanmelden

Ben jij geïnteresseerd? Meld je hieronder aan. We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang!

 

Locatie

Bibliotheek Vught
Heuvel 2
5261 EE Vught

Meer weten?
Neem contact op met:

Inschrijven voor dit evenement