25
oktober
2023
woensdag 25 oktober 2023 / 13:30 tot 16:30 , Tilburg

Werksessie basisvaardigheden Brabant 
25 oktober 2023

Namens de BNB stuur- en werkgroep basisvaardigheden nodigen we je uit voor de werksessie basisvaardigheden op woensdagmiddag 25 oktober 2023.  

Programma 

De werksessie biedt een verdieping op de onderwerpen die we op 31 mei in Den Bosch en op 3 juli online hebben besproken; op 25 oktober volgt een verdere concretiseringsslag. Centraal thema is wederom de verbinding tussen het IDO en het DigiTaalhuis. Ook als je op 31 mei en 3 juli niet aanwezig was, is de bijeenkomst op 25 oktober zeker interessant. Je leest op Biebtobieb alle verslagen met betrekking tot de eerdere bijeenkomsten terug.

Thema’s die aan bod komen zijn de profilering richting de klant, het gezamenlijk belang, het goede gesprek met de gemeente en een handreiking voor te doorlopen stappen in de verbinding tussen het IDO en het DigiTaalhuis (onder meer op basis van een door ProBiblio ontwikkeld raamwerk).

De focus ligt bij deze bijeenkomst op onderlinge uitwisseling en interactie; we gaan met elkaar aan de slag en nemen hier echt de tijd voor!

Doelgroep 

Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die zich in Brabant met basisvaardigheden bezighoudt, het gehele kennisnetwerk basisvaardigheden in Brabant wordt hiervoor uitgenodigd. Voel je vrij om de uitnodiging door te sturen.  

Tijden en locatie

De werksessie vindt plaats op woensdag 25 oktober 2023 van 13:30 tot 16:30 uur en wordt afgesloten met een netwerkborrel. De sessie wordt georganiseerd bij de LocHal in Tilburg.  

Aanmelden   

Ben je erbij? Meld je dan nu aan via het formulier onderop deze pagina.

Vragen? 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Yvonne van den Berg (y.vandenberg@cubiss.nl). 

 

Terugblik/meer informatie 

De werkgroep basisvaardigheden is ontstaan door het samenvoegen van de werkgroepen IDO en DigiTaalhuizen. De resultaten van de inspanningen van deze twee werkgroepen zijn verzameld. Alle tips, bevindingen en stappenplannen van deze en andere stuur- en werkgroepen vind je in het digitale magazine Samenwerking BNB actieagenda.  

Heb je al aangemeld voor de biebtobieb-groep Actieagenda Basisvaardigheden Brabant? Je vindt er achtergrondinformatie en alle bijeenkomsten.  

Zet ook vast in je agenda! 

In 2023 organiseren we een aantal bijeenkomsten voor het Brabantse kennisnetwerk basisvaardigheden. Reserveer onderstaande data alvast in je agenda, de invulling volgt zo snel mogelijk:

  • Donderdagmiddag 21 september - online 
  • Maandagmiddag 4 december - online 
Bekijk agenda-overzicht >>

Locatie

LocHal Tilburg