23
augustus
2018
donderdag 23 augustus 2018 / 09:00 tot donderdag 13 september 2018 / 17:00,

Training Ondernemend Samenwerken

In augustus en september bieden wij een inspirerende training Ondernemend Samenwerken aan. De training is bedoeld voor mensen die meer gaan samenwerken met organisaties en klanten buiten de bibliotheek. De training is bedoeld voor medewerkers die werkzaam zijn in de front-office of in de publieke dienstverlening, maar zeker ook voor programmeurs, collectioneurs en andere bibliotheekmedewerkers.     

Waarom deze training?

Bibliotheekmedewerkers werken steeds meer samen met andere organisaties. Dat vraagt om een nieuwe manier van werken. Netwerken is steeds belangrijker. Daarvoor is het belangrijk dat de medewerker goed het verhaal van de bibliotheek kan vertellen. In augustus en september bieden wij daarom de inspirerende training Ondernemend Samenwerken aan. 
 

Dagdeel 1: Storytelling

De training bestaat uit twee dagdelen. Het eerste dagdeel gaan de deelnemers aan de slag met het verhaal van hun eigen bibliotheek. Dat doen we met behulp van storytelling. Daarna bekijken we het bestaande netwerk van de deelnemers en geven we tips en tricks om dit netwerk te vergroten. Uiteraard met het verhaal van de bibliotheek als uitgangspunt.
 

Dagdeel 2: De praktijk

Het tweede dagdeel brengen de deelnemers het geleerde in de praktijk. Op het Grootste Kennisfestival van Zuid Nederland in Breda gaan we actief aan de slag met netwerken. Op dit festival zijn namelijk veel interessante samenwerkingspartners aanwezig. Uiteraard zijn er die dag voldoende trainers beschikbaar voor terugkoppeling en begeleiding.

Data en locaties

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken en de reistijd te beperken wordt het eerste dagdeel op twee verschillende locaties gegeven (8 tot 12 deelnemers). De deelnemer kan dus kiezen wat het beste uitkomt.
  • Donderdag 23 augustus 2018 van 9.00-13.00 uur in West-Brabant (bibliotheek VANnU in Roosendaal);
  • Dinsdag 28 augustus 2018 van 9.00-13.00 uur in Midden-Brabant (Cubiss in Tilburg);
Het tweede dagdeel vindt plaats op donderdag 13 september van 13.00-17.00 uur in Breda tijdens het Kennisfestival.
 

Investering

De investering voor de training is € 250,- (excl. btw) per deelnemer (inclusief toegang tot het Kennisfestival ter waarde van  € 195,00)
 
Er is plaats voor maximaal 36 personen dus wees er snel bij!

 

Locatie

Roosendaal
Tilburg
Breda

 

Meer weten?
Neem contact op met:

Inschrijven voor dit evenement

Uw gegevens
Het tweede dagdeel vindt plaats op donderdag 13 september van 13.00-17.00 uur in Breda tijdens het Kennisfestival.

Ontvang deze download

Wil je deze download ontvangen, laat dan hieronder je gegevens achter.