19
juni
2023
maandag 19 juni 2023 / 9:30 tot 13:00 , De Domijnen - Sittard

Training Gastdocent Doe je digiding - 19 juni 2023

 

Doelgroep

Ben jij bibliotheekmedewerker en wil je een gastles Doe je digiding! geven op het vmbo of mbo? Bereid je dan goed voor en meld je aan voor de training Gastdocent Doe je digiding! Deze training bestaat uit een interactief en praktijkgericht programma. Hierin maak je kennis met jongeren en de digitale overheid, leer je de doelgroep kennen en bereid je je eigen gastles voor.

Je hebt als educatief medewerker of mediacoach de doelgroep jongeren op het (v)mbo van 15 jaar tot en met 18 jaar in je takenpakket. Je wil op jouw school/scholen graag aan de slag met digitaal burgerschap/digitale geletterdheid of je hebt daarover al afspraken gemaakt met één van je scholen.

Programma 

In de training gastdocent Doe je digiding! ervaar je tegen welke zaken jongeren (15-18 jaar) aanlopen als ze in contact komen met de diensten van de digitale overheid. En wat voor kennis en digitale vaardigheden jongeren nodig hebben om gebruik te kunnen maken van deze diensten. Je leert de doelgroep jongeren beter kennen en leert wat hen motiveert. Je bereidt in de training je eigen gastles voor met het lesprogramma Doe je digiding!

De training wordt verzorgd door Marith Clignet. Zij is naast adviseur jongereneducatie bij Stichting Digisterker ook docent omgangskunde in het mbo.

Praktische informatie

Neem een laptop of tablet mee.

De training start om 09.30u, duurt tot 13.00u en vindt plaats bij de Domijnen in Sittard. 

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand formulier. 
Heb je nu al vragen of goede tips? Neem contact op met Yvonne van den Berg.

Bekijk agenda-overzicht >>

Locatie

De Domijnen | Ligne 2, 6131MT Sittard